Piteå stad

Information

Är du intresserad av att hyra från oss på JMF AB?
Vänligen läs igenom all information.

Frågor och Svar

Vad krävs för att få hyra?

Vi har som krav att du som hyresgäst har en fast anställning som ska kunna bestyrkas med kontrakt eller liknande. Via din anställning så ska du ha en inkomst som motsvarar minst 4 x hyran på lägenheten. En kreditupplysning kommer att tas innan du får möjligheten att komma på visning. Vi ser även att du inte har några betalningsanmärkningar sedan tidigare och är över 18 år gammal. 

Det kommer även att krävas referens från tidigare boende där vi vill se positiva vitsord från att du varit en god granne. När de kommer till antalet personer i lägenheten så ska detta tas upp vid skrivandet av kontraktet och hyresgästen ska förhålla sig till detta.

Uppsägningstid

Som hyresgäst hos JMF AB så har du 3 månaders uppsägningstid. Det är viktigt att du får en bekräftelse på din uppsägning så att du med all säkerhet vet om att informationen nått fram till oss.

Parkeringsplats

Vi har flertalet parkering och garageplatser som vi hyr ut. Som befintlig hyresgäst kan du logga in i vårt fastighetssystem för att se lediga platser. Vi hyr även ut garage och parkering externt men prioriterar alltid befintliga hyresgäster. Skulle du vara intresserad av att hyra parkering från oss så maila in till oss så återkommer vi inom kort.