Nytt Felanmälningssystem och Jourtjänst på JMF

Vi på JMF är glada att kunna meddela lanseringen av vårt nya system för felanmälan, vilket är en del av vårt åtagande att ständigt förbättra servicen för våra hyresgäster. Från och med nu uppmanas alla våra hyresgäster att använda vår hyresgästportal för att lämna in felanmälningar. Detta nya system gör det enklare och snabbare för er att rapportera problem, och för oss att åtgärda dem.

Så här fungerar det:

Besök vår hemsida och navigera till hyresgästportalen för att lämna din felanmälan. Här kan du enkelt beskriva problemet och även bifoga bilder för att underlätta vår förståelse och hantering av ärendet. Vi värdesätter din tid och strävar efter att hantera alla ärenden så effektivt som möjligt.

För Akuta Ärenden:

Vi förstår att vissa problem är mer brådskande än andra. För akuta ärenden som inte kan vänta, har vi etablerat ett journummer: 010 470 57 79. Detta nummer är tillgängligt dygnet runt, och vi har ett samarbete med Securitas som kommer att hantera dessa akuta situationer. Vare sig det gäller vattenläckor, elproblem eller andra kritiska situationer, kan du känna dig trygg med att vi är redo att assistera, oavsett tid på dygnet.

Vi hoppas att dessa nya rutiner inte bara kommer att förbättra vår service utan också göra det enklare för dig som hyresgäst att leva och trivas i din bostad. Som alltid är du välkommen att kontakta oss med frågor, förslag eller feedback.

Tack för att du hjälper oss att göra våra fastigheter till en bättre plats för alla.

Relaterade nyheter

Allmänt
Nyheter
vattenavstängning
23 oktober 2023

Viktig Information: Vattenavstängning i Svensbyn

Pireva i Piteå har meddelat att de kommer att genomföra reparationer av sina vattenledningar i Svensby...
Allmänt
Nyheter
parkster
18 oktober 2023

Samarbete med Parkster för hantering av besöksparkering

Vi på JMF AB är glada att meddela att vi har inlett ett samarbete med Parkster för att förbättra hante...